Beste lezer, goede middag, ochtend of avond maar voornamelijk welkom op mijn website. Onder jullie zijn velen die me al kennen, voor wie me nog niet kent hieronder wat meer informatie over mezelf.

Dat u tot hier gekomen bent bewijst al dat u een passie van me deelt, namelijk dat van verhalen en verhalen vertellen. Achter de fantastische cast van elk verteld verhaal staat een enorm team met elk hun specialiteit in hun vakgebied. Zo komen we tot mijn vakgebied, ik ben scenarist en schrijver van tal van verhalen waar u al van mogen genieten heeft.

Hoofdzakelijk gaan mijn verhalen over de dagdagelijkse dingen met hier en daar een leuke twist. Ze gaan over eenvoudige mensen, zoals u en ik, over simpele problemen die wij allemaal al duizend keer hebben ervaren. Soms lijken mijn verhalen waanzinnig, soms zachtmoedig en bevallig en soms gepeperd en grenzend aan de dunne lijn van heerlijke onwaarschijnlijkheid. Affectie en genegenheid zijn echter nooit ver weg.

Dus houdt u van humor in al z’n vormen? Dan zit u hier goed. De mensen willen lachen, gieren en brullen als ze een toneelvoorstelling bijwonen. Maar ze willen vooral genieten van de dingen des levens, van alledaagse zaken, soms wat uitvergroot en aangedikt door de auteur, maar meestal met een saus van onmiskenbare vriendschap.

Ga verder naar mijn toneelstukken